• BIST 9830.94
  • Altın 2644.079
  • Dolar 33.5727
  • Euro 37.0648
  • Ankara 30 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 31 °C

Uzmanından Uyarı, "Reklamlardaki Zayıflama Ürünleri Uzman Tavsiyesi İle Kullanılmalı"

Uzmanından Uyarı, "Reklamlardaki Zayıflama Ürünleri Uzman Tavsiyesi İle Kullanılmalı"
Diyetisyen Gizem Güneş reklamlarda yer alan zayıflama ürünlerinin uzman tavsiyesi ile kullanılması gerektiğini açıkladı.

Diyetisyen Gizem Güneş reklamlarda yer alan zayıflama ürünlerinin uzman tavsiyesi ile kullanılması gerektiğini açıkladı.

Diyetisyen Gizem Güneş, reklamlarda yer alan zayıflama ürünleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Güneş, söz konusu ürünlerin uzman bilgisi olmadan kullanılmasının doğru olmadığını ve mutlaka uzman biriyle görüşerek bu ürünlerin kullanılması gerektiğini açıkladı.

Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Yazın gelmesiyle birlikte buralar sık sık duyduğum hocam şu ürünü kullanabilir miyiz? İnsanlar bundan çok memnun kalmış. Bunu kullansak nasıl olabilir. Sorulara açıklık getirmek istedim. Açıkçası bilimsel çalışması olmayan hiç bir ürünü tavsiye etmiyoruz. Mutlaka bir uzman tavsiyesinde kullanılması gerek. Şu an çok yoğun ve aslında güzel bir sektör ama tabi ki her alanda olduğu gibi bu sektörde de kötü ürünler var. Bu kötü ürünlerin bizlere denk gelmemesi gerek. Bunun için uzmanımızın önerdiği besin takviyesini kullanacağız. Besin takviyesi kullanmak zorunda mıyız? Tabi ki ihtiyacımız yoksa kullanmak zorunda değiliz. Yine bu ihtiyaca beraber karar vermemiz gerek. O yüzden lütfen çevrenizde gördüğünüz internette reklamı olan komşumdan gördüm çok zayıflamış diyerek kullanmayalım. Çünkü bunlar baktığınız zaman geçici çözümler. Süreç içerisinde bunlardan kilo kaybı edebilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınız değişmediği sürece kilo kaybı o ürünü kullandığınız süre zarfında geçerli olur. O ürünü kullandıktan sonra metabolizmanızı bozacağınız için daha sonrasında normal beslenmeye geçseniz de kiloları hızlı bir şekilde geri alacaksınız. Dolayısıyla takviye edici ürünleri reklamlardan görüp almak doğru değil. Mutlaka uzmanınıza danışıp kullanmanızı tavsiye ediyoruz."

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim