• BIST 8898.23
  • Altın 2919.746
  • Dolar 34.2096
  • Euro 37.8395
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 22 °C

Trabzonlular’a Ücretsiz Psikolog Hizmeti Verilecek

Trabzonlular’a Ücretsiz Psikolog Hizmeti Verilecek
Trabzon'da Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi açıldı.

Trabzon'da Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi açıldı.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Trabzon'un belediye başkanı olarak istiyorum ki bütün hemşehrilerimiz en mutlu şehirde yaşasın. Bu da sadece yol yapmakla, doğal gazı getirmekle ya da içme suyunu tedarik etmekle mümkün olmuyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını, dertlerini uzman gözüyle de dinleyerek çözüm oluşturma konusunda adım atmak istedik" dedi.

"Bir sonraki aşamada çocuklarla ilgili birimimizi de açacağız" diyen Genç "Bu da çok kıymetli. Psikolojik olarak danışacakları güzel bir merkezi hizmete alıyoruz. Burada güçlü bir ekibimiz var. İstiyoruz ki halkımız daha mutlu olsun. Her birinin yanında olmak istiyoruz. Ücretsiz hizmet vereceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın" şeklinde konuştu.

Merkezde görevli Uzman Klinik Psikolog Enes Bülbül ise "Danışmanlık ve eğitim merkezimiz Trabzon Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden her yaştan kişiye yönelik olarak bireylerin ve ailelerin psiko-sosyal girişimlerine katkıda bulunmak ihtiyaç duyulan alanlarda psikolojik danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmaktadır. Hizmetlerimizden bir tanesi psikolojik danışmanlık hizmeti bir diğeri ise eğitim hizmetleri. Danışmanlık hizmetlerimiz bireysel psikolojik danışmanlık, grup terapisi, aile danışmanlığı, evlilik terapisi yani çift terapisi şeklindedir. Çok yakın zamanda çocuk terapileri ve çocuk testleri alanlarında da hizmet vermeye başlayacağız. Diğer hizmetimiz evlilik okulu, psikoloji söyleşileri ve personel eğitimleri gibi eğitim hizmetlerimizdir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi törenle hizmete açıldı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 167 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim