• BIST 11185.22
  • Altın 2631.343
  • Dolar 33.0454
  • Euro 36.2489
  • Ankara 31 °C
  • İstanbul 32 °C
  • Bursa 34 °C
  • Antalya 33 °C
  • İzmir 37 °C

Sağlıkta Yenilikçi Bir Anlayış Hastaların Hizmetinde

Sağlıkta Yenilikçi Bir Anlayış Hastaların Hizmetinde
Trabzon Teknokent bünyesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.

Trabzon Teknokent bünyesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, tarafından yürütülen proje ile hastaların sağlık sorunlarına hızlı ve güvenilir çözümler sunuyor.

Hastaların kendi evlerinden telefonla veya online diğer yöntemler ile başvuru yapabileceğini kaydeden Yılmaz, "Hastalar nerede yaşarlarsa yaşasınlar pratik, güvenilir, özenli ve gizlilik ilkesine uygun sağlık hizmeti almaya ihtiyaç duyarlar. Hastalarımız kendi evlerinden telefonla veya online diğer yöntemler ile başvuru yapabilirler. Hastaların şikayetleri doğrultusunda uygun branş hocalarının katılımıyla tüm olası tanı ve tedavi seçeneklerinin gözden geçirilerek uygun tedavi yöntemleri belirlenmektedir" dedi.

Projeyle 628 hastanın tanı ve tedavileri akademik tıbbi konseylerde değerlendirildiğini belirten Yılmaz, "Projeyle bir yıllık sürede yurt dışından çoğunluğu Gürcistan, Hollanda ve Almanya'dan olmak üzere 73 hasta ve ülkemizden çoğunluğu İstanbul, Rize, Trabzon ve Erzincan'dan olmak üzere 628 hastanın tanı ve tedavileri akademik tıbbi konseylerde değerlendirildi. Konseylerde hastaların şikayetleri, laboratuvar ve radyolojik tetkikleri konseye katılım gösteren tüm hocalarımız tarafından birlikte değerlendirilip tanı ve tedavi önerilerinde bulunuldu. Konsey sonucundaki önerilere göre gerek ek tahlil ve gerekse de tedavi için hastaneye gitmesi gereken hastaların en yakın sağlık kuruluşlarına randevuları alınarak yönlendirilmeleri sağlandı" diye konuştu.

Asistanların deneyim kazanmalarını da sağlayacaklarına işaret eden Yılmaz "İlerleyen günlerde bu konseyleri öğrencilerimize de açarak tıp eğitimi kapsamında gerek tıp fakültesi öğrencileri ve gerekse de asistanlarımızın deneyim kazanmalarını da sağlayacağız. Birçok branşı ilgilendiren sağlık sorunlarına tanı konulamamış olup hastalığını akademik konseyde değerlendirilmesini isteyen hastalar, tanı konulmuş ancak ikinci bir görüş almak isteyen hastalar ve mevcut sağlık sorunlarını hastaneye gitmeden alanında uzman akademik kariyeri olan bir hekime danışmak isteyen hastalar dünyanın neresinde yaşıyorlarsa yaşasınlar +905306120661 nolu telefonu arayarak veya [email protected] adresine mail atarak veya mdstar_akademi instagram adresine mesaj yazarak veya KTÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon hastalıkları polikliniğine randevu alarak bizzat başvurabilirler" ifadelerini kullandı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 133 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim