• BIST 10638.58
  • Altın 2603.986
  • Dolar 33.1051
  • Euro 35.8759
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 31 °C
  • İzmir 31 °C

Medicana, Göztepe’nin Resmi Sağlık Sponsoru

Medicana, Göztepe’nin Resmi Sağlık Sponsoru
Sağlık sektörü ve sporun gelişimi için önemli katkılarda bulunan Medicana Sağlık Grubu, Türkiye'nin asırlık kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü ile...

Sağlık sektörü ve sporun gelişimi için önemli katkılarda bulunan Medicana Sağlık Grubu, Türkiye'nin asırlık kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Medicana Sağlık Grubu, Göztepe'nin 100'üncü kuruluş yılı olan 2024-2025 sezonunda kulübün resmi sağlık sponsorluğunu üstlendi.

Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen imza töreninde, sağlık sponsorluğu anlaşması Göztepe Spor Kulübü CEO'su Kerem Ertan ve Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal tarafından imzalandı.

Göztepe Spor Kulübü CEO'su Kerem Ertan, "Türkiye'de spora büyük destek sağlayan ve sağlık sektöründe öncü atılımlar gerçekleştiren Medicana Sağlık Grubu ile bu yıl da sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 1925 yılında kurulan Kulübümüz, 2025 yılında kuruluşunun 100'üncü yılını kutlamaya hazırlanıyor. Asırlık tarihine pek çok başarı sığdıran Göztepe, bu anlamlı yılda Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek, amacımız Kulübümüz'ün tarihine yeni zaferler eklemek. Bizim için böylesine önemli bir sezonda, ülkemizin sağlıkta marka olmuş, sporcuya desteği misyon edinmiş bir değer olan Medicana Sağlık Grubu ile anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, Medicana Sağlık Grubu'na destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

"Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz"

Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, Medicana Sağlık Grubu olarak, İzmir'in köklü spor kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü'ne sağlık sponsoru olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu iş birliği, her iki kurum için de yeni başarıların habercisi olacak ve uzun vadeli bir ortaklığın temelini atacak. Göztepe Spor Kulübü, zengin geçmişi ve köklü gelenekleriyle sadece futbolda değil, tüm branşlarında önemli başarılara imza atmış ve Türk sporuna büyük katkılarda bulunmuştur. Bu önemli dönemde, Göztepe Spor Kulübü'nün tüm branşlarına sponsor olacağımızı büyük bir gururla duyurmak isteriz. Sporun birleştirici gücüne inanarak, Göztepe'nin 100'üncü yılında bu köklü kulübe destek vermek, bizim için büyük bir onurdur. Amacımız, Göztepe Spor Kulübü'nün tüm branşlarında daha büyük başarılara ulaşmasına katkıda bulunmak" dedi.

Göztepe Spor Kulübü'nün sporcularına, teknik ekibine ve çalışanlarına en üst düzeyde sağlık hizmetleri sunarak, onların performanslarını en iyi şekilde sürdürebilmeleri için gerekli tüm desteği sağlayacaklarını ifade eden Ünal, şunları söyledi: "Bu iş birliğinin her iki taraf için de verimli ve başarılı olmasını diliyoruz. Göztepe Spor Kulübü'nün 100'üncü yılını en iyi şekilde geçirmesi ve yeni zaferler kazanması için tüm gücümüzle çalışacağız. Göztepe Spor Kulübü'ne Trendyol Süper Lig'de başarılar diliyor, birlikte nice güzel ve sağlıklı yıllar geçirmeyi umuyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 142 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim