• BIST 10647.91
  • Altın 2450.255
  • Dolar 32.6226
  • Euro 34.9882
  • Ankara 30 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Bursa 30 °C
  • Antalya 36 °C
  • İzmir 36 °C

Kayseri’den Gelip Dayanılmaz Ağrılarından Denizli Tekden’da Kurtuldu

Kayseri’den Gelip Dayanılmaz Ağrılarından Denizli Tekden’da Kurtuldu
Kayseri'de 11 yıl önce takılan implantlarının kırılması üzerine büyük ağrı ve acı çeken hasta, Denizli Özel Tekden Hastanesi'nde gerçekleştirilen...

Kayseri'de 11 yıl önce takılan implantlarının kırılması üzerine büyük ağrı ve acı çeken hasta, Denizli Özel Tekden Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Mahmut Argün, gerçekleştirilen başarılı operasyonla ilgili yaptığı açıklamada; "Hastamız Cevriye Hanım, 2013'de rahatsızlığı nedeniyle bize geldi. O zaman yapılan muayenelerde Torakolomber kifo-Skolyozu vardı. Skolyozun düzeltilmesi içim hastayı spinal enstürmanla ameliyat edip, elimizden geldiği kadar omurgasını düzeltmeye çalıştık. Daha sonra hastamız günlük hayatına devam etti. Bir süre sonra hastamız sırtındaki implantlardan rahatsız olmaya başladı. Çekilen grafiklerde hem rudun hem vidanın kırılması sonucu ağrıların implantlardan dolayı olabileceği düşünüldü. Hastamızı, implantların çıkarılması için Denizli Özel Tekden Hastanesine yatırdık. Soldaki rud iki bölgeden ve bir tane vida kırılmıştı, bunları başarılı bir operasyonla çıkarttık. Hastamızın daha rahat hareket etmesi ve günlük hayata uyum sağlaması için sağlık acısından ne gerekiyorsa yapıldı. Şuan hastamız önceki durumuna göre daha iyi hissediyor. Başka problemler olmazsa, hastamızı sağ salim tekrar Kayseri'ye göndereceğiz. Hastamızı inşallah ilerleyen zamanda hastalık için değil, hoş muhabbet içinde ağırlarız" dedi.

Biz süredir yaşamını olumsuz etkileyen ağrılarından Denizli Özel Tekden Hastanesi'nde kurtulan hasta Cevriye Sevinç ise "Kayseri'den Denizli'ye Özel Tekden Hastanesi'nde görev yapan Mahmut Argün Hocamıza muayene olmaya geldim. Ameliyattan çıkalı daha 5 gün olmasına rağmen, ayakta her işimi yapabiliyorum. Mahmut Hocama teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diyerek, Denizli Tekden ailesine teşekkür etti.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 645 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim