• BIST 9639.77
  • Altın 2938.015
  • Dolar 34.6322
  • Euro 36.5915
  • Ankara 0 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 6 °C
  • Antalya 7 °C
  • İzmir 7 °C

Cinsel iştahı artıran bitkiler

Cinsel iştahı artıran bitkiler
“Cinsel sağlık konusunda tüm zenginlikler Anadolu’da” diyen Dr. Alpaslan Bilen, Anadolu’nun afrodizyak bitkilerini sıralıyor…

“Hemen her konuda olduğu gibi cinsel sağlık konusunda da tüm zenginlikler Anadolu’nun dağlarında, taşlarında, ovalarında, yaylalarında saklı” diyen Dr. Alpaslan Bilen, uzun yıllar Çin’de alternatif tıp konusunda çalışmış bir hekim.

A.Nedim Atilla’nın “En Yangın Aşklar Yemekte Başlar / Anadolu Afrodizyakları” adlı kitabında yer verdiği, Dr. Bilen’in “Anadolu Afrodisiak Bitkileri” başlıklı çalışmasında “cinsel iştahı artırıcı” olarak önerdiği Anadolu bitkilerini Pudra.com sayfalarına taşıyoruz.

Acıbadem
İçerdiği faydalı yağ asitleri ile kalp ve dolaşım sistemini düzenlerken, sahip oluğu çok özel bir kimyasal zindeliği ve aktivasyonu artırır.

Antep fıstığı
İçerdiği doymamış yağ asitleri ve vitaminler damar sertliğini giderip, vücut direncini arttırarak seksüel performansın da artmasına neden olur.

Çam fıstığı
Kan dolaşımını düzenler, kolesterolü düşürür, damarlara daha güçlü kan akımı olur, cinselliği artırır.

Kantaron
Ülkemizde üç çeşidi de bulunmaktadır. Kırmızı kantarona “kılıç otu” da denilir, eskiden kılıç yaralarını giderdiği için bu ad verilmiştir. Mide ülserlerinin baş ilacıdır, böbreklerdeki akışı düzenler ve vücut drencini arttırır.

Sarı kantarondan ise “aziz John yağı” çıkarılır, sinir bozukluklarının ve depresyonun (Kudüs Şövalyeleri zamanından beri) baş ilacıdır. Depresyonla ve ağrıyan ülserle seks yapmak mı kolay, yoksa bunlar olmadan mı? Bunu da okuyana bırakmak lazım.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 8822 defa okunmuştur
Haberin Devamı  1 2 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim