• BIST 10927.38
  • Altın 2501.197
  • Dolar 32.6642
  • Euro 35.3732
  • Ankara 34 °C
  • İstanbul 31 °C
  • Bursa 33 °C
  • Antalya 37 °C
  • İzmir 38 °C

Bayraklı Belediyesinden Doğançay’a Yeni Sağlık Polikliniği

Bayraklı Belediyesinden Doğançay’a Yeni Sağlık Polikliniği
Sağlık alanında yaptığı yatırımlar ve ücretsiz hizmetlerle fark oluşturan Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nde yeni bir sağlık polikliniğini...

Sağlık alanında yaptığı yatırımlar ve ücretsiz hizmetlerle fark oluşturan Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nde yeni bir sağlık polikliniğini hizmete açtı. Vatandaşların da talepleri doğrultusunda uzun yıllardır beklenen hizmeti kısa sürede hayata geçiren belediye, doktor ve sağlık personelleriyle yeni poliklinikte muayene, pansuman ve enjeksiyon gibi temel sağlık hizmetlerini ücretsiz veriyor.

İki sağlık evi ve yedi diş polikliniği ile ücretsiz sağlık hizmetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nde yeni bir poliklinik açtı. Muhtarlık binasının üst katındaki yeni hizmet alanında bir doktor ve bir hemşire görev yaparken, vatandaşlara muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ölçümü ve düzenli tansiyon kontrolü ile açlık kan şekeri ölçümü gibi hizmetler ücretsiz olarak veriliyor. Sağlık hizmetlerinden hafta içi her gün mesai saatleri içinde ücretsiz olarak yararlanılabiliyor. Bu kapsamda Doğançay Mahallesi Muhtarı Arzu Nisan ve sağlık polikliniğini ziyaret eden Başkan İrfan Önal, personel ve vatandaşlarla sohbet etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Muhtardan Başkan Önal'a teşekkür

Muhtar Arzu Nisan, Doğançay Mahallesi'ne desteklerinden ve açılan yeni sağlık poliklinik için vatandaşlar adına Başkan Önal'a teşekkür etti. Nisan, "Uzun yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Çok zorluk çekiliyordu. Verdiğiniz sözü tuttunuz ve mahalle sakinlerimiz de çok mutlu. Mahallemizde sağlık ocağı yoktu. Nafiz Gürman'a gitmek zorunda kalıyorduk ve yaşlılarımız, hastalarımız, engellilerimiz zorlanıyordu. Artık her şey daha kolay ve daha güzel, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

Sağlıkta erişilebilirlik en önemli hedefimiz

Seçim sürecinde verdiği sözlerden biri olan evde bakım hizmetinin hayata geçmesinin yanı sıra sağlıkta erişilebilirliğin öneminden bahseden Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Vatandaşların temel sağlık ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak için Doğançay Mahallemize de ücretsiz sağlık polikliniği açtık. Diğer polikliniklerimizde olduğu gibi sağlık ekiplerimiz düzenli olarak vatandaşların sağlık kontrollerini yapacak, ihtiyaç duyulan tedavi ve yönlendirmelerini gerçekleştirecek. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak için imkanlarımız dahilinde sağlık alanında çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 163 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim