• BIST 8885.4
  • Altın 2919.746
  • Dolar 34.2096
  • Euro 37.8395
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 26 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 28 °C

Ağız Ve Diş Sağlığı Hakkında Farkındalığı Arttırmak İçin Toplantı Düzenlendi

Ağız Ve Diş Sağlığı Hakkında Farkındalığı Arttırmak İçin Toplantı Düzenlendi
Eskişehir'de verilen ağız ve diş sağlığı hizmetlerini değerlendirmek, iyi uygulama örneklerini arttırarak toplumda ağız ve diş sağlığı hakkında...

Eskişehir'de verilen ağız ve diş sağlığı hizmetlerini değerlendirmek, iyi uygulama örneklerini arttırarak toplumda ağız ve diş sağlığı hakkında oluşturulacak farkındalık çalışmalarını görüşmek üzere toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı, Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı başkanlığında düzenlendi. Gerçekleşen toplantıda Kamu özel üniversite işbirliği ile Eskişehir'de ağız ve diş sağlığı farkındalık çalışmaları çerçevesinde bir plan hazırlanarak görev dağılımları belirlendi. Ayrıca çeşitli konular hakkında değerlendirmeler ve fikir paylaşımları yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Baş Hekimi Doç. Dr. Nesrin Saruhan Köse, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Baş Hekimi Dr. Dt. Kadir Gördeli, Eskişehir Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt. Cenk Ataç, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Baş Hekim Yardımcısı Dr. Dt Aslı Akın, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Battal Gül, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Birim Sorumlusu Dt. Deniz Aktaş ile Dt. Çiğdem Özkır katılım sağladı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 140 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim