• BIST 9662.65
  • Altın 3693.526
  • Dolar 37.9832
  • Euro 41.141
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 22 °C

Afyonkarahisar'da yapılan serum sonrası bir kişinin öldüğü iddiasıyla muayenehane kapatıldı

Afyonkarahisar'da yapılan serum sonrası bir kişinin öldüğü iddiasıyla muayenehane kapatıldı
Afyonkarahisar'da bir kişinin serum verildikten sonra fenalaşarak öldüğü iddiasıyla ilgili muayenehanenin faaliyetlerinin durdurulduğu bildirildi.

Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada, Selçuklu Mahallesi'nde faaliyet gösteren S.E'ye ait özel muayenehanenin faaliyetlerinin Sağlık Bakanlığının kararıyla durdurulduğu belirtildi.

Açıklamada, Bakanlık, Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğünce Mehmet Gündoğan'ın vefatıyla ilgili olarak söz konusu muayenehane ve hekim hakkında gerekli tahkikatların devam ettiği kaydedildi.

İl Sağlık Müdürlüğü, Selçuklu Mahallesi'ndeki özel muayenehaneye grip şikayetiyle 13 Ocak'ta giden Gündoğan'ın (38) tetkik yapılmadan takılan serum nedeniyle hayatını kaybettiği iddiasıyla ilgili inceleme başlatmıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 557 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim