• BIST 9904.79
  • Altın 2736.081
  • Dolar 33.8999
  • Euro 37.9035
  • Ankara 30 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 26 °C

Abdi Farma, Turquality Destek Programı'na kabul edildi

Abdi Farma, Turquality Destek Programı'na kabul edildi
Abdi Farma, Türk ürünlerinin yurt dışında markalaşması amacıyla hayata geçirilen Turquality Destek Programı'na kabul edildi.

Abdi İbrahim CEO'su Süha Taşpolatoğlu: - "Turquality Destek Programı ile ülke ekonomisine değer katarken, Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da dokunduğumuz hayatları iyileştirmeyi sürdüreceğiz"

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Abdi İbrahim'in Avrupa pazarındaki markası Abdi Farma, Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla kurulan devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı Turquality Destek Programı'na dahil edildi.

Avrupa pazarlarında tüm Abdi İbrahim ürünleri için pazarlama yetkisine sahip olan Abdi Farma, 2010'da Portekiz'de kuruldu. Türkiye'de rekabet avantajını elinde bulunduran ve markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmaların uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global oyuncu olabilmelerine destek veren programa seçilen Abdi Farma, Portekiz, Almanya, İtalya, Birleşik Krallık, Fransa, Hollanda, Hırvatistan, Çekya ve İspanya'da Abdi İbrahim'in yenilikçi ürünlerini satışa sunuyor.

Şirket, Avrupa pazarındaki yolculuğuna 2010'da Portekiz'de başladı. Dünyanın dört bir yanındaki müşterilere yenilikçi sağlık ürünlerini sunma hedefi doğrultusunda 2013'te ilk ürününü çıkaran Abdi Farma, 2022'de Almanya'da da faaliyete başladı.

En son 2023'te İtalya pazarına da giriş yapan Abdi Farma'nın Turquality Destek Programı'na kabul edilmesiyle şirketin yurt dışındaki imajının daha da ileriye taşınması amaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Üst Yöneticisi (CEO) Süha Taşpolatoğlu, dünya markalarının en çok verim alınan uygulamalarının incelenmesi sonucu elde edilen verilerle düzenlenen Turquality Destek Programı'na çok yoğun ve titiz şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Taşpolatoğlu, Abdi Farma ile Avrupa'daki varlıklarını dünyaya açılacak bir yolculuğa dönüştürmek için çalıştıklarını aktararak şunları kaydetti:

"İyileştirme misyonumuzu, yüksek teknolojili yenilikçi ürünlerimizi, sürdürülebilirlik odağımızın yansıması olan Abdi Farma ile Avrupa sağlık pazarında bir değer olarak geleceğe taşıyoruz. Bu misyonlarımızla, Türkiye'nin en prestijli destek programlarından biri olan Turquality Destek Programı'na kabul edilmekten mutluluk duyuyoruz. Başvuru sürecine hazırlanmak, başvuru aşamalarını tamamlamak ve tüm bunların sonunda desteği kazanmak, gayret ve çalışma gerektirdi. Turquality Destek Programı ile ülke ekonomisine değer katarken, Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da dokunduğumuz hayatları iyileştirmeyi sürdüreceğiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 101 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim