Sinir Blokları Kursu, Anestezi Uzmanlarına Pratik Deneyimler Kazandırdı

Rejyonal Anestezi Derneği (RAD) ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı iş birliğinde düzenlenen...

Rejyonal Anestezi Derneği (RAD) ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı iş birliğinde düzenlenen "USG Eşliğinde İleri Düzey Periferik Sinir Blokları Kursu" başarıyla gerçekleştirildi.

OMTEL'de düzenlenen kursa; RAD Başkanı Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu, OMÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyeleri, çeşitli illerden anesteziyoloji hekimleri, akademisyenler ve konuşmacılar katıldı. RAD Başkanı Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu, kursun ev sahipliği için teşekkürlerini ileterek, "Ülkemizin farklı illerinde gerçekleştirdiğimiz bu kursu Samsun'da da başarıyla tamamladık. İlk gün teorik bilgileri paylaştık ve canlı mankenler üzerinde pratik uygulamalar gerçekleştirdik. Kursumuzun ikinci gününde ise eğitim salonuna da canlı televizyon yayını ile yansıtılan ameliyathanede hastalar üzerinde rejyonal teknikleri uygulayarak katılımcılarımızın en verimli şekilde kursu geçirmesini hedefledik. Ev sahipliğinden dolayı OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalına, farklı illerden gelen tüm eğitici hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Ev sahipliğini üstlenen OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı adına Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serhat Kocamanoğlu da "Giderek yaygınlaşan USG eşliğinde sinir blokları konusunda Samsun'umuza gelerek çok değerli bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için Başkan Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu şahsında RAD eğitmenleri ve emeği geçen tüm hocalarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarım" şeklinde konuştu.

Kursun sonunda Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen davetliler, bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manşetler

DUYURU-5
EBELİK YÖNETMELİĞİ
HASTANE KOORDİNASYON KURULU YÖNETMELİĞİ