PeP, yeni sigorta ürünlerini duyurdu

PeP, Sigortayeri ile gerçekleştirdiği işbirliği doğrultusunda kullanıma sunduğu sigorta ürünlerini tanıttı.

PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu: - "Sigorta ürünlerini, kullanıcılarımızın kolayca ve düşük maliyetle erişebileceği şekilde sunuyoruz"

Şirketten yapılan açıklamaya göre, PeP, kullanıcılarına sunduğu hizmetleri genişleterek, finansal işlemlerinin yanı sıra günlük hayatlarını da kolaylaştıracak yeni sigorta ürünleri ekledi.

İlk aşamada uygulamaya eklenen sigorta ürünleri arasında "Seyahat Sağlık Sigortası", "Cep Telefonu Sigortası", "Ferdi Kaza Sigortası" ve "İlk Ateş Sigortası" bulunuyor. PeP kullanıcıları, uygulama üzerinden Sigortayeri'nin sigorta ürünlerine ulaşabilirken farklı teklifler arasından da tercih yapabiliyor.

Yeni ürünler sayesinde kullanıcılar, seyahatlerinde sağlık güvencesine sahip olacak, cep telefonlarını olası hasar ve kayıplara karşı koruma altına alacak, beklenmedik kazalara karşı finansal güvence sağlayacak ve evlerindeki yangın risklerine karşı önlem alabilecek.

Seyahat sağlık sigortası, yurt dışına herhangi bir ulaşım yoluyla gerçekleştirilecek seyahatler sırasında oluşabilecek ani rahatsızlık ve hastalıkları koruma altına alıyor. Poliçenin geçerlilik süresi dahilinde ve seyahat sırasında meydana gelebilecek sağlık sorunları, belirlenen teminatlar doğrultusunda karşılanıyor.

Cep telefonu sigortası ise kullanıcıların mobil cihazlarının tamir, değiştirme veya tazminat taleplerini karşılayan sigorta türü, birçok farklı ek riski kapsıyor.

Ferdi kaza sigortası, beklenmedik bir kaza sonucu sigortalının kendisini güvence altına almasını sağlıyor.

İlk ateş sigortası, konut sahibinin yangın riskine karşı aldığı bir sigorta poliçesi. Bu sigorta, konut sahiplerinin binalarını, eşyalarını ve diğer varlıklarını yangın, yanma, alevlenme, patlama ve benzeri risklere karşı koruma altına alıyor.

- "Ürün ve hizmetlerimize sigorta ürünlerimizi ekliyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, PeP olarak, kullanıcılarının ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilecek yenilikçi çözümler sunmayı ve finansal işlemlerini daha güvenli, hızlı ve verimli hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sadioğlu, "Bu hedef doğrultusunda, ürün ve hizmetlerimize sigorta ürünlerimizi ekliyoruz. Sigorta ürünlerini, kullanıcılarımızın kolayca ve düşük maliyetle erişebileceği şekilde sunuyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımız, tüm yenilikçi geliştirmelerimizin merkezinde yer alıyor." açıklamasında bulundu.

Sigortayeri işbirliğiyle hayata geçirdikleri ilk sigorta ürünlerinin, kullanıcılarının kendileri veya sevdikleri için kolayca satın alabilecekleri seçenekler sunduğu bilgisini paylaşan Sadioğlu, yeni sigorta ürünleriyle kullanıcılarının günlük yaşamlarına değer katmayı amaçladıklarını aktardı.

Sigorta ürünleri sayesinde kullanıcılarının, seyahatlerinde sağlık güvencesine sahip olacaklarını, cep telefonlarını olası hasar ve kayıplara karşı koruyacaklarını, beklenmedik kazalara karşı finansal güvence sağlayacaklarını ve evlerindeki yangın risklerine karşı önlem alabileceklerine dikkati çeken Sadioğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"PeP olarak, kullanıcılarımız için vazgeçilmez bir finansal araç haline gelmeyi ve her geçen gün daha fazla değeri onlara sunmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde ürün portföyümüze 'Evcil Hayvanım Sigortası' ve 'Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)' gibi yeni ürünleri ekleyerek, kullanıcılarımızın finansal hayatlarını zenginleştirmeyi sürdüreceğiz. Bu yeni sigorta ürünleri ile kullanıcılarımız, sevimli dostlarının sağlık giderlerini karşılayabilecek ve konutlarını olası deprem risklerine karşı güvence altına alabilecekler. Müşterilerimizin finansal güvenliğini ve memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, yenilikçi çözümler sunmaya ve sektörümüzde öncü olmaya devam edeceğiz."

Manşetler

YENİ SAĞLIK BAKANI KEMAL MEMİŞOĞLU OLDU
SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA İSTİFA MI ETTİ?