Özel İmperial Hastanesi 17. Yılını Kutlamanın Gururunu Yaşıyor

Trabzon'da 2007 yılından bugüne tecrübeli, dinamik ve deneyimli hekim kadrosuyla Trabzon ve bölge halkına hizmet veren Özel İmperial Hastanesi, 17. yaşını...

Trabzon'da 2007 yılından bugüne tecrübeli, dinamik ve deneyimli hekim kadrosuyla Trabzon ve bölge halkına hizmet veren Özel İmperial Hastanesi, 17. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyor.

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, hastanenin 17. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı. Koç, yaptığı açıklamada, "20 Temmuz 2007'de 6500 m2 kapalı alanda 250 kişilik sağlık kadrosu ile Trabzon'a hizmet için çıktığımız bu yolda, bugün 11.500 m2 alanda 62'si alanında uzman hekimlerimiz olmak üzere 493 personelimizle hizmetimize devam etmekteyiz. Bizler her yıl büyüyerek, güçlenerek, kalite standartlarımızı yükselterek ve hizmet çeşitliliğimizi artırarak yolumuza devam ediyoruz. Kendimizi adadığımız işin insanlık için anlam, önem ve kutsallığını asla unutmuyoruz. Her zaman altını çizdiğimiz, "Trabzon'un hastanesi olma" gururunu İmperial Hastanesi ailesiyle beraber bir kez daha yaşıyoruz. Bizim buradaki önceliğimiz, insanların sağlığına hizmet, insanlara faydalı olmak. Bizim amacımız İmperial Hastanesi'nin hizmet kalitesini artırarak devam etmesi ve insanların şifasına vesile olması" dedi.

Açıklamasında sağlığın toplumumuz için önemine vurgu yapan Hüseyin Koç "Hasta odaklı, kişiye özel tanı ve tedavi yöntemleriyle, ileri tıp teknolojisiyle tüm branşlarda hizmet vermek ve topluma daha iyi, kaliteli sağlık hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, hastanenin bugünlere ulaşmasında emeği bulunan herkese teşekkür ederek, "Bundan sonraki yıllarda, geçen 17 yılda kazandığımız deneyimi, daha verimli ve insan sağlığına daha çok hizmet eden bir kurum olarak yolumuza devam edeceğiz. Biz hep birlikte güçlüyüz. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan hekimlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, güvenlerine layık olmaya çalıştığımız tüm bölge halkına sonsuz teşekkürler" diye konuştu.

Öte yandan Özel İmperial Hastanesi yönetim kurulu, doktorları ve çalışanları, kuruluşlarının 17. yılı nedeniyle hastane kafeteryasında bir araya gelerek 17. yıl pastası keserken, hastane önünde de toplu fotoğraf çektirdiler.

Manşetler

YENİ SAĞLIK BAKANI KEMAL MEMİŞOĞLU OLDU
SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA İSTİFA MI ETTİ?