Kronik Yaraların Bakımı Ve Takibi Artık Akhisar’da Da Yapılacak

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde kronik yaraların bakım ve takibinin yapılacağı Kronik Yara Bakım Polikliniği açıldı.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde kronik yaraların bakım ve takibinin yapılacağı Kronik Yara Bakım Polikliniği açıldı.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Kronik Yara Bakım Polikliniğinin açılışı, Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca, Sağlık Hizmetleri Başkanı Fatma Neslim Yağlı, Personel Hizmetleri Başkanı Ebru Taşık, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Leyla Arıcı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Barış Uğur Oğraşangil, Başhekim Uzm. Dr. Hamza Bambal ve Hastane Yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kronik Yara Bakım Polikliniği'nde; diyabetik ayak, diğer ayak yaraları (Atardamar ve toplardamar tıkanıklığına bağlı), bası yaraları (yatak yarası) ve diğer kronik yaralar olmak üzere yaranın kaynağını tespit ederek her hastaya özel tedavi planlanması ve düzenli takiplerle bakımı yapılacak.

Poliklinik açılışında konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca, yara bakımının sahiplenilmesi ve kronik yarası olan hastaların tanı ve tedavilerinin takibi açısından böyle bir polikliniğin varlığının önemine değinirken poliklinik hizmetlerinde görev alacak personellere başarılar diledi.

Uzm. Dr. Hakan Orhon tarafından hastaların yara bakımının takip ve tedavisi gerçekleştirilecek olan Kronik Yara bakım Polikliniği Çarşamba günleri hizmet verecek.

Manşetler

DUYURU-3