Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı 13 Ağustos 2015 tarihli ve 29444 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik Belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek,

Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri ile birlikte bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat eden adaylara Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları uygulanacaktır.

Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

NOT: (*) Bulunan anabilim dallarında yabancı dilde öğretim yapıldığından, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte belirtilen şartlara sahip olmak.

İlgililere duyurulur.

 

BİRİM/ANABİLİM DALI/ANASANAT DALI / PROGRAMI

UNVAN

ADET

NİTELİKLER

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ

   

 

Onkoloji Hemşireliği

Doçent

1

Hemşirelik (Dahili Hastalıklar Hemşireliği) bilim alanında doçentliğini almış olmak. İç Hastalıkları ve Onkoloji Hemşireliği alanlarında çalışmaları bulunmak.

TIP FAKÜLTESİ

   

 

Tıp Eğitimi

Profesör

1

Tıp Eğitimi bilim alanında doçentliğini almış olmak. İletişim becerileri ve eğitimi ve Probleme Dayalı Öğrenim alanlarında deneyimli olmak.

Biyofizik

Profesör

1

Tıp Fakültesi mezunu olmak, Biyofizik bilim alanında doçentliğini almış olmak. Beş duyuelektrofizyolojisi ve uyku biyofiziği konularında deneyim sahibi olmak.

Fizyoloji

Profesör

1

Tıp Doktoru, Fizyoloji bilim alanında doçentliğini almış olmak. Davranış Fizyolojisi alanında yayınları bulunmak. Probleme Dayalı Eğitim konusunda deneyimli olmak.

Nükleer Tıp

Profesör

1

Kimya bilim alanında doçentliğini almış olmak. Radyofarmasi bilimi alanında bilimsel çalışmaları olmak, Nükleer Tıp anabilim dalında radyofarmasi alanında en az 10 yıl çalışmış olmak.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Profesör

1

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Çocuk Acil; Çocuk Yoğun Bakımı uzmanlıkları bulunmak;  en az10 yıl boyunca, Üniversitede Sosyal Pediatri alanında çalışmalar yapmış olmak.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Doçent

1

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (Endokrinoloji) bilim alanında doçentliğini almış olmak. İnsülin pompa uygulamasında deneyimi olmak.

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Doçent

1

Kadın Hastalıkları ve Doğum bilim alanında doçentliğini almış olmak. Tüp Bebek Sertifikasına sahip, Probleme Dayalı Öğrenimde ve Taska dayalı öğrenimde deneyimli olmak.

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Doçent

1

Kadın Hastalıkları ve Doğum bilim alanında doçentliğini almış olmak. Probleme dayalı öğrenimde veTaska dayalı öğrenimde deneyimli olmak.

Fizyoloji

Doçent

1

Tıp doktoru olmak, Probleme dayalı öğrenim deneyimli olmak. Sinir Bilim alanında bilimsel araştırma ve yayın yapmış olmak.

Radyoloji

Doçent

1

Radyodiagnostik bilim alanında doçentliğini almış olmak. Girişimsel Radyoloji alanında uzmanlık sonrası en az 10 yıllık deneyim sahibi olmak.

Tıbbi Biyokimya

Doçent

1

Tıp Doktoru, Biyokimya (Klinik Biyokimya) bilim alanında doçentliğini almış olmak. Probleme Dayalı Eğitim konusunda deneyimli olmak.

Tıbbi Genetik

Doçent

1

Tıp Doktoru, Prenatal tanı ve astım konularında çalışmaları olmak. Sitogenetik ve moleküler genetikte on yıl deneyim sahibi olmak.

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU

 

 

Kardiyopulmoner Fizyoterapi- Rehabilitasyon

Profesör

1

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanında doçentliğini almış olmak. Lenfatik sistem hastalıklarındafizyoterapi ve rehabilitasyon konusunda deneyimli olmak ve yayınları bulunmak.

Nörolojik Fizyoterapi-Rehabilitasyon

Doçent

1

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanında doçentliğini almış olmak. İnme ve vestibüler sistem hastalıkları alanında yayınları olmak.

Nörolojik Fizyoterapi-Rehabilitasyon

Doçent

1

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanında doçentliğini almış olmak. İnme ve multipl skleroz alanlarında yayınları olmak.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

 

 

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı

Doçent

1

Farmakoloji bilim alanında doçentliğini almış olmak. Hücre kültür sistemlerinde mekanik kasılma ölçümü konusunda yayınları olmak.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı

Doçent

1

Biyokimya bilim alanında doçentliğini almış olmak. Hücre Dışı Matris Biyokimyası alanında çalışmaları olmak. Probleme Dayalı Eğitim konusunda deneyim sahibi olmak.

ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

 

 

 

Temel Onkoloji

Profesör

1

Tıp Doktoru, Biyokimya ve Onkoloji (Temel Onkoloji) doktoralı, Biyokimya bilim alanında doçentliğini almış olmak.

7294/1-1

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

Manşetler

DUYURU-5
EBELİK YÖNETMELİĞİ
HASTANE KOORDİNASYON KURULU YÖNETMELİĞİ