Anka Hastanesi, Şehitkamil Belediyespor Kulübü’ne Sponsor Oldu

Sporun neredeyse her alanında var olan Şehitkamil Belediyespor Kulübü ile ANKA Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Sporun neredeyse her alanında var olan Şehitkamil Belediyespor Kulübü ile ANKA Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İmza töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, "Sponsorluk sözleşmeleri, sporun gelişmesi ve ilerlemesi için çok önemli. Şehitkamil Belediyespor Kulübü'ne bu konuda ANKA Hastanesi olarak destek verilmesi bizim için çok önemliydi. ANKA Hastanesi yetkililerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Protokol, ANKA Hastanesi'nde imzalandı. Protokol imza töreninde Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Dr. Av. Cengiz Bayram, ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Arkın Bereketoğlu ile Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Karakuzulu hazır bulundu.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü ve ANKA Hastanesi arasında yapılan bu anlaşma, sporcuların sağlık sorunlarına çözüm bulmakla kalmayacak, aynı zamanda sporun gelişimi için de büyük bir adım olacak.

"Sporcuların sağlık problemlerinin çözümüne yardımcı olunacak"

İmza öncesi konuşan ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, "Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcımız Arkın Bereketoğlu ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü temsilcileri, hastanemizi bir protokol imzalamak amacıyla ziyaret ettiler. Protokolümüzün özü, Şehitkamil Belediyespor Kulübü sporcularının sağlıkla ilgili problemlerine yardımcı olup, birlikte hareket etmektir. Teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"Hedef, süper lig"

"Sponsorluk sözleşmeleri, sporun gelişmesi ve ilerlemesi için çok önemli" diyerek protokolün önemine işaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, "Şehitkamil Belediyespor Kulübü'ne bu konuda ANKA Hastanesi olarak destek verilmesi bizim için çok önemliydi. ANKA Hastanesi yetkililerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Şehitkamil Belediyespor Kulübü'nü, sporun her dalında ilerletmeye kararlıyız. Yola çıkarken bir iddiamız, hayalimiz vardı. Şehitkamil Belediyespor Kulübü'nü inşallah Süper Lig'e kadar Başkanımız İrfan Karakuzulu'nun önderliğinde çıkartacağız. Ondan sonra da özlemiş olduğumuz Gaziantepspor günlerine yeniden memleketi tanıştıracağız. Bize verilen katkılardan dolayı ANKA Hastanesi yetkililerine ve tüm çalışma ekibine tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından, ANKA Hastanesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü arasındaki sponsorluk protokolü imzalandı.

Manşetler

YENİ SAĞLIK BAKANI KEMAL MEMİŞOĞLU OLDU