04 Ekim 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul18°C
  • Bursa17°C
  • Antalya21°C
  • İzmir20°C

VİTAGO, YENİLİKÇİ SAĞLIK ÜRÜNLERİNİ BEAUTYISTANBUL FUARI'NDA TANITTI

Vitago, yeni yetişkin ürünlerinin İstanbul tanıtımını BeautyIstanbul fuarında yaptı.

Vitago, yenilikçi sağlık ürünlerini BeautyIstanbul Fuarı'nda tanıttı

03 Ekim 2024 Perşembe 12:28

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vitago, yetişkinlerin günlük ihtiyaçlarına lezzetli ve şekersiz bir takviye alternatifi sunmak amacıyla yenilikçi formdaki ürünlerini bu fuarda ilk kez tanıttı.

Vitamin ve mineral kullanımını günlük rsutinlerine eklemek, yetişkinler için artık Vitago Adult Gummies ile daha kolay. Vitago Adult Gummies serisi, lipozomal demir, vitamin D3, saç-tırnak-cilt (HNS) ve kolajen içeren seçenekleriyle dikkati çekiyor. Ürünlerin formülasyonlarında glukoz şurubu, jelatin, yapay tatlandırıcılar, koruyucular ve renklendiriciler yer almıyor.

Sofra şekeri içermeyen ruhsatlı Vitago Pastiller, tıbbi nane yağı, okaliptüs, zencefil, C vitamini ve İzlanda yosunu gibi özel bitkisel ekstreler ve vitaminler içeriyor. Vitago pastiller, 16 adet emilebilir pastil bulunan blister ambalajlarda, özel baskılı kutularda sunuluyor. Bu haliyle kullanıcıya evde, okulda, iş yerinde ya da çantada her yerde kullanım kolaylığı sağlıyor.

Vitago, kas ve eklem sağlığına yönelik yeni bir ürün olan glukozamin ve kolajen serisini de fuarda tanıttı. Bu özel formül, 10 bin miligtam kolajen peptitleri, MSM, glukozamin, kondroitin ve çeşitli vitamin ve mineraller içeriyor. Ürün, sıvı formuyla dikkati çekiyor ve geçen yılın yenilikçi ürünü olan kolajen tabletlerin daha da geliştirilmiş bir versiyonu olarak tanıtıldı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA