04 Temmuz 2024
  • Ankara32°C
  • İstanbul26°C
  • Bursa22°C
  • Antalya28°C
  • İzmir27°C

SELAHADDİN EYYUBİ DEVLET HASTANESİ PALYATİF SERVİSİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Palyatif Servisi, hastaların CİMER ve hastanenin hasta haklarına aldıkları kaliteli hizmetten dolayı yaptıkları...

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Palyatif Servisine Teşekkür Belgesi

04 Temmuz 2024 Perşembe 16:33

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Palyatif Servisi, hastaların CİMER ve hastanenin hasta haklarına aldıkları kaliteli hizmetten dolayı yaptıkları başvurular nedeniyle teşekkür belgeleriyle doldu.

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Fırat Anlı, öncelikle hastaların memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, tüm personel, hasta ve hasta yakınlarına teşekkür etti.

Anlı, "Bizler hastalarımız için varız. Her zaman personellerimle toplantılar yaparak hastalarımızın sorunlarına destek olmalarını söylüyoruz. Bu nedenle hastalarımız CİMER'e başvurarak ve aynı zamanda hastanemizin hasta haklarına bizzat gelerek memnuniyetlerini bir dilekçe yazarak nazik davranışlarından dolayı teşekkür etmektedirler. Tüm çalışan doktorlarımıza, hemşirelerimize, çalışan tüm personellerimize, hastalarımıza ve hasta yakınlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Hasta adına teşekkür belgesi veriyoruz ve hastanın yattığı servis panosuna asıyoruz. Tüm çalışan personellerimize bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmak adına çalışmalarımıza daha da özverili bir şekilde devam edeceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA