13 Eylül 2024
  • Ankara22°C
  • İstanbul22°C
  • Bursa21°C
  • Antalya26°C
  • İzmir24°C

MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 11. UZMANINI KADROSUNA KATTI

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği, yeni bir uzman doktoru daha kadrosuna kattı.

Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 11. Uzmanını Kadrosuna Kattı

12 Eylül 2024 Perşembe 12:03

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği, yeni bir uzman doktoru daha kadrosuna kattı.

Acil Tıp Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi alan Dr. Yusuf Akay, girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Acil Tıp Kliniğinin 11'inci uzmanı oldu. Dr. Akay, aynı zamanda hastanede uzmanlığını tamamlayan 151'inci araştırma görevlisi hekim olarak da kayıtlara geçti. Sınav, Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yalçın Gölcük başkanlığında gerçekleştirildi. Jüri üyeleri arasında Prof. Dr. Ethem Acar, Prof. Dr. Birdal Yıldırım, Doç. Dr. Kıvanç Karaman ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Demir yer aldı. Jüri, Dr. Akay'ın mesleki bilgi ve becerilerinin yanı sıra acil tıp alanındaki yetkinliğini de takdir etti.

Dr. Yusuf Akay, zorlu bir ihtisas sürecinin ardından uzmanlık unvanına erişmenin gururunu yaşarken, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesi de bu başarıyı kutladı. Hastane yönetimi, Dr. Akay'ı tebrik ederek, yeni uzmanlık yolculuğunda başarılar diledi. Ayrıca, hastanede eğitim alıp uzmanlaşan doktor sayısının artmasının, hastanenin bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma hedefi doğrultusunda önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Dr. Yusuf Akay'ın katılımıyla daha da güçlenen Acil Tıp Kliniği, sağlık hizmetlerinde uzman kadrosunu genişletmeye devam ederken, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi de sağlık sektöründe nitelikli doktorlar yetiştirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hastane yönetimi de, Dr. Akay'ın bundan sonraki meslek hayatında da başarılı olacağına inandıklarını ifade etti. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak için uzman kadrosunu büyütmeye devam ederken, yeni uzmanların kazandırılmasının bu hedefe katkı sağlayacağını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA