06 Eylül 2024
  • Ankara22°C
  • İstanbul23°C
  • Bursa24°C
  • Antalya28°C
  • İzmir27°C

MEDİPOL SAĞLIK GRUBU, EVDE SAĞLIK HİZMETİYLE HALK SAĞLIĞINA YERİNDE DESTEK SAĞLIYOR

Medipol Sağlık Grubu'nun "Evde Sağlık Hizmetleri" ekibi, halk sağlığını koruyarak ve hastalara evlerinde kapsamlı bakım sunarak topluma katkı veriyor.

Medipol Sağlık Grubu, evde sağlık hizmetiyle halk sağlığına yerinde destek sağlıyor

05 Eylül 2024 Perşembe 10:58

Medipol Sağlık Grubu Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatör Yardımcısı Nadire Karahan: "Halk sağlığında risk oluşturabilecek faktörlerle yerinde mücadele ediyoruz. Medipol Evde Sağlık Hizmetleri olarak ulaşılabilirliğimiz ve hizmet devamlılığımızla hastalarımızın yanındayız"

Gruptan yapılan açıklamaya göre, Medipol Sağlık Grubu'nun Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, uzman doktor muayenesinden serum tedavisi ve kan tetkiklerine, yara bakımı ve pansuman hizmetlerinden rehabilitasyon ve tıbbi görüntüleme hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Ekip, hastalıklarda risk oluşturabilecek faktörlerle yerinde mücadele edilirken, sağlık sorunları yaşayan bireylerin hastane ortamı yerine kendi evlerinin konforunda tedavi olmasına imkan tanıyor. Özellikle ameliyat sonrası iyileşme sürecinde olanlar ve kronik hastalıklara sahip bireyler için büyük bir kolaylık sağlayan bu hizmetler, halk sağlığını güçlendiren kritik bir desteğe ön ayak oluyor.

Medipol, evde bakım ve emzirme eğitimi gibi özel hizmetlerle de anne ve bebek sağlığını güvence altına alarak, toplumun en savunmasız üyelerine de ulaşıyor.

- "Evde sağlık hizmetlerinin önemi artıyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Medipol Sağlık Grubu Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatör Yardımcısı Nadire Karahan, İstanbul'un tüm bölgelerinde uzman doktor ve deneyimli sağlık ekibi ile ihtiyaç duyan hastalara hizmet verdiklerini belirtti.

Evde sağlık hizmetlerini, toplumun her kesiminden ihtiyaç sahiplerine bulundukları yerde sağlık hizmeti sunumunu gerçekleştirmek olarak tanımlayan ve koşullar gereği tüm dünyada ve Türkiye'de öneminin arttığını vurgulayan Karahan, bu hizmetlerin arasında evde uzman doktor muayenesi, serum tedavisi, enjeksiyon kan tetkikleri, numune alımları, yara bakımı, pansuman hizmetleri, tıbbi görüntüleme hizmetleri, rehabilitasyon hizmetleri, evde anne bebek bakımı ve emzirme eğitiminin yer aldığına değindi.

Karahan, geçirilen ameliyat ve taburculuk sonrası tedavisi devam eden hastalar için de kısa süreli hemşirelik hizmeti sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İstanbul'un tüm bölgelerine hizmet veriyoruz. Her hastamızın sağlık hizmeti ihtiyacı farklı olmakla birlikte, deneyimli sağlık personeli ve ilgili branş doktorlarımızla ev ziyaretleri gerçekleştirmekteyiz. Ev ziyaretleri sonrası, en kısa sürede, bireyin bakım ihtiyaçlarına yönelik gerekli sağlık bakım hizmeti ve planlamamızı oluşturuyoruz. Halk sağlığında risk oluşturabilecek faktörlerle yerinde mücadele ediyoruz. Medipol Evde Sağlık Hizmetleri olarak ulaşılabilirliğimiz ve hizmet devamlılığımızla hastalarımızın yanındayız."

- "Evde sağlık ekibi ile tanıştık ve çok mutluyuz"

Medipol'un evde sağlık hizmetinden yararlanan hasta yakını Elif Özdemir de anneannesinin yatak yarası rahatsızlığı ile ilgili hizmet aldıklarını ve bu süreçte çok bilinçlendiklerine işaret etti.

Medipol ile anneannesinin yatak yarası sorunu sonrası tanıştıklarını, internet araştırmasıyla hizmete ulaştıklarını belirten Özdemir, "Evde sağlık ekibi ile tanıştık ve çok mutluyuz. Dört ay önce başladı sürecimiz. Çok hızlı yol kat ettik çünkü alanında çok başarılı hemşirelerle ve çok iyi bir ekiple çalıştık. Sürekli bizim yanımızdalardı. Bu süreçte Medipol'den bu hizmeti alıyor olmak bize zaman ve anneannemin konfor alanını koruma anlamında çok büyük avantaj sağladı. Yatak yarası uzun süre yatmaktan kaynaklı oluyor. Bizi çok bilgilendirdiler ve bilinçlendik. Anneannemi evinden dışarı çıkartmadan bu hizmeti alabiliyor olmak bizim için çok önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA