17 Eylül 2024
  • Ankara16°C
  • İstanbul20°C
  • Bursa18°C
  • Antalya23°C
  • İzmir20°C

KONYAALTI’NDAN EMEKLİLERE SAĞLIKLI YAŞAM TÜYOLARI

Konyaaltı Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini iyileştirmek ve hastalıkları önlemek adına başlattığı Halk Sağlığı Buluşmaları'nı sürdürüyor.

Konyaaltı’ndan Emeklilere Sağlıklı Yaşam Tüyoları

16 Eylül 2024 Pazartesi 11:18

Konyaaltı Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini iyileştirmek ve hastalıkları önlemek adına başlattığı Halk Sağlığı Buluşmaları'nı sürdürüyor. Etkinlik kapsamında vatandaşlara son olarak ücretsiz tansiyon ölçümü yapıldı.

Konyaaltı Belediyesi'nin ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek ve hastalıkları önlemek adına halkı bilinçlendirmek için gerçekleştirdiği Halk Sağlığı Buluşmaları devam ediyor. Gürsu ve Siteler Mahallesi'nde bulunan Emekli Kahveleri'nde gerçekleştirilen Halk Sağlığı Buluşmaları'nda son olarak belediyenin sağlık ekipleri tarafından vatandaşların tansiyon ölçümü gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Şükriye Demir hizmetten çok memnun olduğunu belirterek, "Daha önce de beslenme, boy ölçümü gibi etkinliklere katıldık. Bu etkinlikle sayesinde halk bilinçleniyor. Bu tarz etkinliklerin devam etmenizi diliyorum" diye konuştu.

Halk Sağlığı Buluşmaları'na katılan emekli öğretmen Ahmet Bahadır, etkinliğin kendilerine çok fayda sağladığını söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA