09 Ağustos 2024
  • Ankara31°C
  • İstanbul28°C
  • Bursa29°C
  • Antalya29°C
  • İzmir33°C

KEPEZ’İN SÜNNET ŞÖLENİ 11 AĞUSTOS’TA DOKUMA PARK’TA

Antalya'da Kepez Belediyesi'nin geleneksel sünnet şöleni, 11 Ağustos Pazar günü 20.00'de Kepez Kültür Festivali kapsamında Dokuma Park'ta gerçekleştirilecek.

Kepez’in Sünnet Şöleni 11 Ağustos’ta Dokuma Park’ta

09 Ağustos 2024 Cuma 12:53

Antalya'da Kepez Belediyesi'nin geleneksel sünnet şöleni, 11 Ağustos Pazar günü 20.00'de Kepez Kültür Festivali kapsamında Dokuma Park'ta gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında, 6 ila 12 yaş aralığındaki 600 çocuk sünnet olacak.

Kepez'in Sünnet Şöleni, 11 Ağustos Pazar günü Dokuma Park'ta şenlik havasında düzenlenecek. Kepez Kültür Festivali kapsamında yapılacak olan Sünnet Şöleni, 20.00'de başlayacak.

Sünnet kıyafeti hediye

Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olarak, çocuklar ve aileleri için sünnet şöleni etkinliği gerçekleştirecek. Sihirbaz gösterileri, showlar, müzik ve daha birçok renkli etkinlik eşliğinde sünnet çocukları ve aileleri eğlenceli bir gün geçirecek. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, sünnet olacak çocuklara sünnet gömleği, pelerin, asa, şapka, maşallah bandı, papyon, kumaş pantolon, gömlek ve ayakkabı gibi sünnet kıyafetlerini ücretsiz olarak hediye edecek. Şöleni takip eden hafta içinde belirlenen günlerde çocukların sünnet operasyonları, Kepez Belediyesi'nin Sağlık Merkezi'nde steril bir ortamda uzman cerrahlar tarafından yapılacak. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, sünnet tarih ve saatlerini ailelere önceden bildirecek.

Kepez Belediyesi'nin sünnet şöleni kapsamında bu yıl 600 çocuk sünnet olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA