28 Ağustos 2024
  • Ankara24°C
  • İstanbul24°C
  • Bursa25°C
  • Antalya28°C
  • İzmir28°C

BEYNİNE PIHTI ATAN ESKİ MİLLİ GÜREŞÇİ AHMET AYIK, HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Beynine pıhtı atan eski olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Ahmet Ayık (86), Sivas'ta hastanede tedavi altına alındı.

Beynine pıhtı atan eski milli güreşçi Ahmet Ayık, hastanede tedavi altına alındı

28 Ağustos 2024 Çarşamba 18:48

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Doğan: "Ahmet Ayık'ın tedavisi hastanemizde devam ediyor. Hızlı müdahale edildiği için tedavisi gayet iyi gidiyor"

Doğanşar ilçesinde 31 Ağustos'ta düzenlenecek 55. Doğanşar Ahmet Ayık Türkiye Büyükler Karakucak Güreş Şampiyonası’na katılmak üzere ilçeye gelen Ahmet Ayık, ilçedeki evinde rahatsızlanınca yakınları tarafından Doğanşar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Servisi'ne sevk edilen Ayık, burada tedavi altına alındı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Tamer Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genel sağlık durumu iyi olan Ayık'ın tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Doğan, Ahmet Ayık'ın beynine pıhtı atması sonucu hastaneye geldiğini belirterek, "Ahmet Ayık'ın tedavisi hastanemizde devam ediyor. Genel durumu iyi, beynine pırtı attığı için dün sabah hastanemize geldi. Tedavisine hemen başlandı. Hızlı müdahale edildiği için tedavisi gayet iyi gidiyor. Bugün kendisi ile bir görüşme yaptık. Bir an önce taburcu olup Doğanşar Ahmet Ayık Türkiye Büyükler Karakucak Güreş Şampiyonası'na katılmak istiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA