19 Temmuz 2024
  • Ankara32°C
  • İstanbul32°C
  • Bursa35°C
  • Antalya36°C
  • İzmir40°C

BAŞHEKİM: GÖĞÜS HASTALIKLARI İLE CİLDİYE UZMANIMIZ YOK

Başhekim Ahmet Hasıripi, yaptıkları hizmetler ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Başhekim: Göğüs hastalıkları ile cildiye uzmanımız yok

18 Şubat 2016 Perşembe 16:36

AMASYA-Hasıripi, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanelerinde ayaktan tedavi ve yataklı hastaları kabul ettiklerini söyledi. Polikliniklerde oluşan yoğunluğu önlemek için hasta ve yakınlarının randevu almasını isteyen Hasıripi, "Randevu almadan gelinen durumlarda mutlaka beklemeler, sıkıntılı anlar yaşanıyor. Randevu alındığı takdirde hizmetimiz daha programlı olarak verilecektir. Randevu almadan gelindiğinde sırayı aldıktan sonra sırası gelinceye kadar beklemiş olacak" dedi.

Hastanelerde yığılmaların önüne geçmenin en iyi yolunun 182 nolu numaradan randevu alınması olduğunu anlatan Hasıripi, şunları kaydetti:

"Hastanemizde göğüs hastalıkları ile cildiye uzmanımız yoktur. Bu doktorlarımız dışında doktor eksiğimiz gözükmüyor. Hastanemizde 34 uzman doktorumuzla hizmet veriyoruz. Hastane kadromuza bakıldığında, doktor kadromuz yeterli değil. Teknik olarak bir ilçe devlet hastanesi gibi olsak da çevre il ve ilçelere de hizmet veriyoruz. Bir doktorumuz günlük ortalama 100 hastaya bakmaktadır. Günlük hastanemizde 2 bin ile 2 bin 500 arası hastaya hizmet verilmektedir. Hastanemizde hizmetlerin daha iyi yürütülebilmesi için hastalarımızdan beklentimiz, doktorların kendilerinin sağlığı için mücadele veren hekimler olduğunu unutmamalarıdır."

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA